Antena 3 CNN Externe Eșec rușinos pentru Apple. Experții nu au putut repara iPhone-ul unui adolescent dispărut pe mare de câteva luni

Eșec rușinos pentru Apple. Experții nu au putut repara iPhone-ul unui adolescent dispărut pe mare de câteva luni

Eșec rușinos pentru Apple. Experții nu au putut repara iPhone-ul unui adolescent dispărut pe mare de câteva luni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mai 2016   •   09:09

Apple a încercat fără succes să repare telefonul unui adolescent care a dispărut pe mare în urmă cu nouă luni, lucru care i-a întristat extrem de mult pe părinții lui, care sperau că astfel vor afla ultima locație cunoscută a băiatului, scrie Business Insider.

Austin Stephanos și prietenul lui Perry Cohen au dispărut după o călătorie cu barca în luna iulie. În urmă cu câteva săptămâni, barca lor, care plutea în derivă la circa 100 de mile de coasa Bermudelor, a fost recuperată, împreună cu iPhone-ul lui Stephanos, dar fără urmă de cei doi băieți.

In luna aprilie, mama unuia dintre băieți a întocmit toate prevederile legale pentru a se asigura că telefonul găsit va ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști de la Apple pentru a fi reparat.

Apple a fost de acord să încerce să repare device-ul, însă nu au avut succes până acu. Cel mai probabil familia va apela la alți experți pentru a repune în funcțiune telefonul băiatului.

×
Subiecte în articol: Apple iphone
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close