Antena 3 CNN Externe Este cea mai aşteptată carte din lume. "Poate schimba destinul celei mai puternice ţări a planetei"

Este cea mai aşteptată carte din lume. "Poate schimba destinul celei mai puternice ţări a planetei"

Este cea mai aşteptată carte din lume. "Poate schimba destinul celei mai puternice ţări a planetei"
de O.P.    |    05 Sep 2012   •   06:09

Cartea care descrie cu lux de amănunte cum a fost ucis cel mai căutat terorist al lumii a fost lansată în Statele Unite ale Americii. Autorul este un fost membru al comando-ului SEAL, care a văzut cum s-a petrecut totul şi a descris momentele importante din cadrul operaţiunii.

Cea mai aşteptată carte a lumii a fost deja comandată de mii de oameni, cu multe zile inainte de lansare.Cartea autobiografică "No Easy Day", lansată ieri în Statele Unite ale Americii, a provocat reacţii în lanţ printre oficialii Pentagonului.

GEORGE LITTLE, purtător de cuvânt Pentagon: "Vom continua să analizăm opţiunile noastre în ceea ce priveşte responsabilitatea juridică pentru ceea ce este în opinia noastră o breşă în acordurile de confidenţialitate semnate de autorul acestei cărţi".

Autorul, un fost militar al comando-ului SEAL, a văzut cu proprii ochi cum a fost ucis cel mai căutat terorist al lumii şi a descris cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul. Cititorii au devorat pagină cu pagină autobiografia.

Cartea a fost scrisă de către Matt Bissonnette, sub pseudonimul Mark Owen, pentru a-şi proteja identitatea. Adevăratul nume al acestuia a fost dezvăluit de curând, însă, iar, acum, siguranţa fostului membru SEAL este pusă în pericol.

Mii de oameni au comandat cartea "No Easy Day", încă de dinainte de a fi scoasă la vânzare. Aceasta dezvăluie unele dintre cele mai marcante momente din cadrul operaţiunii în care a fost ucis Bin Laden.



×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close