Antena 3 CNN Externe Este cea mai frumoasă fată din şcoală, dar a fost dată afară cu forţa de la bal din acest motiv. "În România toate fetele fac asta!"

Este cea mai frumoasă fată din şcoală, dar a fost dată afară cu forţa de la bal din acest motiv. "În România toate fetele fac asta!"

Este cea mai frumoasă fată din şcoală, dar a fost dată afară cu forţa de la bal din acest motiv. "În România toate fetele fac asta!"
de O.P.    |    12 Iul 2013   •   08:59

Lurelle Bancroft are 16 ani şi este cea mai populară şi frumoasă fată din şcoala ei. A reprezentat şcoala la un concurs de Miss şi chiar a câştigat premii importante, a strâns bani pentru copiii sărmani şi s-a implicat în multe proiecte caritabile în numele şcolii, dar se pare că asta nu a fost suficient.



În ziua în care toţi colegii şi profesorii s-au adunat să celebreze balul de absolvire, Lurelle Bancroft a fost dată afară de profesori pentru că, spun ei, avea prea multe absenţe la şcoală.

"Am făcut atât de multe lucruri pentru şcoala mea şi am reprezentat-o cu cinste. Nu mi-a venit să cred când profesorii au închis poarta în spatele meu. Am plâns ore în şir", a declarat frumoasa englezoaică.



Imediat ce povestea Laurellei a ajuns pe paginile de socializare, utilizatorii din România care au citit povestea ei au declarat că "în România se întâmplă frecvent ca elevii să chiulească, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie daţi afară de la bal".



×
Parteneri
Crimă teribilă în fața Parcului Crângași din București
x close