Antena 3 CNN Externe "Este complicitate la crime de război". Oficial rus, despre promisiunea NATO de a furniza arme Ucrainei

"Este complicitate la crime de război". Oficial rus, despre promisiunea NATO de a furniza arme Ucrainei

"Este complicitate la crime de război". Oficial rus, despre promisiunea NATO de a furniza arme Ucrainei
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Sep 2014   •   13:29
Preşedintele Dumei de stat (Camera inferioară a Parlamentului rus), Serghei Narîşkin, a declarat că promisiunea NATO de a furniza arme Kievului riscă să constituie o ingerinţă în afacerile interne ale Ucrainei şi o complicitate la crime de război, relatează Ria Novosti.

"Summitul recent al NATO nu a făcut decât să agraveze situaţia. Aflăm din diferite surse că livrări de arme au fost promise regimului de la Kiev de unele state membre ale acestui bloc, ceea ce riscă să constituie o ingerinţă în afacerile interne ale Ucrainei", a declarat Narîşkin.

"Aş spune chiar mai mult, este vorba despre o complicitate la crimele de război comise în această ţară", a conchis preşedintele Camerei inferioare a Parlamentului rus.

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a anunţat, la finalul Summitului NATO de la Newport, în Marea Britanie, că mai mulţi aliaţi sunt pregătiţi să furnizeze armament de înaltă precizie Ucrainei şi să trimită consilieri militari în ţara sa.

×
Subiecte în articol: Proteste Ucraina NATO
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close