Antena 3 CNN Externe Îi plăcea sushi-ul și mânca des, până într-o zi! Va regreta pentru restul vieții acea masă - Ce i s-a întâmplat e parcă ireal - IMAGINI ȘOCANTE

Îi plăcea sushi-ul și mânca des, până într-o zi! Va regreta pentru restul vieții acea masă - Ce i s-a întâmplat e parcă ireal - IMAGINI ȘOCANTE

Îi plăcea sushi-ul și mânca des, până într-o zi! Va regreta pentru restul vieții acea masă - Ce i s-a întâmplat e parcă ireal - IMAGINI ȘOCANTE
29 Aug 2018   •   14:36

Un bătrân de 71 de ani a plătit un preț colosal pentru o masă la care a consumat sushi. Experiența sa culinară s-a încheiat cu pierderea mâinii stângi.

La 12 ore după ce bărbatul a luat masa, mâna stângă s-a umflat cât o minge de golf și a devenit dureroasă. Pe mâna sud-coreanului au apărut bașici și vânătăi mari, ca rezultat al unei infecții bacteriene de la consumul de fructe de mare crude. Medicii au drenat bașicile și au îndepărtat țesutul infectat înainte de a prescrie antibiotice. Tratamentul nu a avut însă succes iar mâna a devenit atât de afectată încât a trebuit să fie amputată.

 

Când a realizat cât de gravă este situația, bătrânul a cerut ajutorul medicilor din Jeonju din Coreea de Sud, la aproximativ 118 mile sud de Seul, după ce avut febră  și o durere puternică timp de două zile.

Bașicile din palma sa aveau între 3,5 cm și 4,5 cm, aproximativ de mărimea unei mingi de golf iar alte bășici se întindeau pe spatele mâinii și a antebrațului. Medicii l-au diagnosticat cu o infecție numită vibrioză cauzată de bacteria Vibrio vulnificus, care într-un final a dus la necroză, moment in care doctorii au trebuit să amputeze mâna. 

Bărbatul suferea de asemenea de diabet zaharat de tip 2, hipertensiune arterială și o boală la rinichi aflată în stadiul final pentru care urma un tratament de dializă.

Pacientul s-a făcut bine după operația de amputare și a fost externat.

Sursă: Daily Mail

×
Subiecte în articol: barbat masa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close