Antena 3 CNN Externe „Este greșit să ucizi oameni!” Mesajul transmis de mama teroristului din Barcelona fiului ei - VIDEO

„Este greșit să ucizi oameni!” Mesajul transmis de mama teroristului din Barcelona fiului ei - VIDEO

„Este greșit să ucizi oameni!” Mesajul transmis de mama teroristului din Barcelona fiului ei - VIDEO
Sursa foto: Foto: video youtube.com
de S.T.    |    21 Aug 2017   •   14:08

Autoritățile spaniole au confirmat că Younes Abouyaaqoub este teroristul care a intrat cu furgoneta în turiștii care se plimbau pe bulevardul La Rambla din Barcelona, a ucis 13 persoane și a rănit alte 120.

Ghanno Gaanimi, mama teroristului în vârstă de 22 de ani, a făcut un apel, prin intermediul televiziunilor, pentru ca fiul ei să se predea poliției. El este, la momentul actual, cel mai căutat criminal din Europa.

„Trebuie să meargă la poliție, să se predea. Mai bine să stea la închisoare decât să fie mort. Este greșit să ucizi oameni. Eu nu sunt de vină pentru ce a făcut el. Ne-a șocat ce a făcut el, nu aveam nici cea mai mică idee că se va întâmpla așa ceva. Sunt niște copii normali, au avut o viață normală. Islamul este o religie a păcii și a iubirii și ne învață să nu ucidem”, a declarat mama tânărului.

Căutarea lui Younès Abouyaaquoub, presupusul şofer al camionetei, s-a extins luni în întreaga Europă, după ce semnalmentele marocanului în vârstă de 22 de ani au fost transmise tuturor poliţiilor de pe continent, relatează AFP.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close