Antena 3 CNN Externe Este Ianukovici sau SOSIA lui?! Există voci care spun că fostul lider zace pe un pat de spital, iar fratele său geamăn apare în conferinţele de presă

Este Ianukovici sau SOSIA lui?! Există voci care spun că fostul lider zace pe un pat de spital, iar fratele său geamăn apare în conferinţele de presă

Este Ianukovici sau SOSIA lui?! Există voci care spun că fostul lider zace pe un pat de spital, iar fratele său geamăn apare în conferinţele de presă
13 Mar 2014   •   15:00

Săptămâna trecută, în Rusia şi Ucraina circulau zvonuri care spuneau că starea de sănătate a fostului preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, este grav şubrezită.

Potrivit unor surse, Ianukovici ar fi suferit un atac de cord şi ar fi rămas inconştient. Alte voci susţineau că fostul preşedinte ar fi murit pe patul spitalului.
Ulterior, a fost anunţată o conferinţă de presă în care fostul lider de la Kiev părea că este în cea mai bună formă, fără niciun semn care să dezvăluie o eventuală afecţiune medicală.

Mulţi însă s-au declarat circumspecţi şi au căutat indicii care să ateste teoria infarctului. Ei au analizat cu atenţie comportamentul şi gesturile din ultima conferinţă de presă şi au ajuns la concluzia că de fapt, nu este adevăratul Ianukovici, ci este sosia acestuia şi fratele său geamăn.
Conform acestei opinii, există diferenţe majore între cei doi Ianukovici: altă culoare a părului, alte obiceiuri comportamentale. Discrepanţele ar putea fi observate şi la nivelul ochilor sau a vocii din ultima conferinţă de presă. Mulţi spun că se poate observa şi o diferenţă de înălţime în prezenţa celor doi Ianukovici.


"Nu sunt sigur dacă era Ianukovici. Un lucru ştiu însă despre Viktor, el nu poartă niciodată acelaşi costum la conferinţele de presă. Este un principiul al lui, pe care îl respectă cu stricteţe. Ori a rămas fără costume ori cineva din staff-ul lui a făcut o greşeală flagrantă", a declarat un reprezentant al Partidului Regiunilor, grupare politică care l-a susţinut pe Ianukovici la putere.

În plus, mulţi se întreabă de ce la ultima conferinţă de presă, Ianukovici a refuzat să răspundă la vreo întrebare, având în vedere că la prima sa apariţie a fost extrem de cooperant cu reprezentanţii mass-media.

Mai jos, vă prezentăm imagini din cele două conferinţe de presă:
 
 
)


×
Subiecte în articol: Viktor Ianukovici
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close