Antena 3 CNN Externe Înfiorător! Un cuplu a fost prins cărând rămășițe umane într-un cărucior de copii

Înfiorător! Un cuplu a fost prins cărând rămășițe umane într-un cărucior de copii

Înfiorător! Un cuplu a fost prins cărând rămășițe umane într-un cărucior de copii
Sursa foto: Pixabay
09 Oct 2018   •   15:04

Un cuplu din Mexic a fost prins transportând rămășițe umane într-un cărucior de copii iar autoritățiile suspectează că aceștia au omorât peste 20 de femei. 

Bărbatul a recunoscut crimele și a dat detalii explicite despre zece dintre cazuri. Autoritățiile au declarat că bărbatul părea mândru de crimele sale și a oferit chiar și numele victimelor precum și hainele pe care acestea le purtau la momentul în care au murit, păstrate drept trofeu. Aparent, iubita sa l-a ajutat să atragă victimele.

Poliția a pus cuplul sub urmărire după ce s-a descoperit că cei doi au avut legătură cu trei dintre femeile dispărute. Autoritățile i-au prins într-un final pe cei doi ieșind dintr-o casă cu un cărucior pentru copii după ei în care aveau pungi pline de rămășițe umane. 

Bărbatul a mărturisit că a violat majoritatea femeilor înainte de a le ucide. Victimele erau mame singure pe care cuplul le atragea cu prețuri mici la haine de copii. Ce doi au mărturisit de asemenea că au vândut un bebeluș de numai 2 luni al unei victime unui alt cuplu.

Sursă: NY Post 
 

×
Subiecte în articol: ramasite umane cuplu Mexic
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close