Antena 3 CNN Externe Este o femeie superbă, dar nu te gândești ce a fost în stare să facă

Este o femeie superbă, dar nu te gândești ce a fost în stare să facă

Este o femeie superbă, dar nu te gândești ce a fost în stare să facă
Sursa foto: Foto: sharpdaily.hk
16 Oct 2012   •   20:18

Natalia Woolley a fost achitată de uciderea premeditată a contabilului Winston Fernandez, dar condamnată de omor prin imprudență și condamnată la închisoare cu executare pentru 3 ani, scrie Daily Mail.

Ea le-a spus juraților că domnul Fernandez era beat, murdar și urât mirositor, iar pe lângă asta i-a făcut și propuneri dezgustătoare. Femeia a declarat că bătrânul a devenit violent când ea l-a refuzat. Încercând să se apere, ea l-ar fi lovit în piept și chiar a căzut peste el în timp ce încerca să scape.

Bărbatul a suferit 2 oase rupte la gât, 17 coaste rupte și vânătăi pe tot corpul. Trupul său a fost găsit în stare de descompunere, prăbușit în dormitorul său aproape o lună mai târziu de către ofițerii de poliție, alertați de către o cunoștință.

Jurații au acceptat declarațiile prostituatei, dar au considerat că nivelul de violență a fost dus dincolo de auto-apărare.

Detectivii au găsit în casa pensionarului dovezi care arătau că acesta întreținea relații sexuale cu doamne de companie în ultimii ani de viață.

Soția sa a murit în anul 2000, iar fii și prietenii săi s-au înstrăinat de el.

Cu numeroase probleme de sănătate fizică și mentală, victima era cunoscută a fi dificilă și abuzivă, dovedindu-se a fi chiar o pacoste pentru serviciile de urgență.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close