Antena 3 CNN Externe Este oficial. Cea mai mare temere cu privire la preşedintele american s-a împlinit

Este oficial. Cea mai mare temere cu privire la preşedintele american s-a împlinit

Este oficial. Cea mai mare temere cu privire la preşedintele american s-a împlinit
de O.P.    |    11 Apr 2013   •   11:20

În luna decembrie a anului trecut, Max Richtman a participat la întâlnirile găzduite la Casa Albă în timpul negocierii "războiului fiscal". Ca şi preşedinte şi CEO al Comitetului Naţional pentru Prezervarea Securităţii Sociale şi Medicale, Richtman a vrut să îi spună un singur lucru preşedintelui Obama: să nu facă tăieri în niciunul din programele găzduite de acest comitet.

"El mi-a răspuns atunci: ", îşi aminteşte Richtman. "Ei, se pare că ceva s-a schimbat de atunci. Iar acel ceva este faptul că Obama a îmbrăţişat în mod oficial propunerea tăierilor în cele două domenii apărate de mine. Acest lucru s-a întâmplat pentru că a acceptat un compromis cu Republicanii", atacă dur Richtman.

Eric Kingson, co-fondator al Coaliţiei pentru Securitatea Socială, a declarat că Obama a jonglat cu aceste tăieri încă din anul 2009. "Nu a fost niciodată categorit în această chestiune. Mereu a ştiut să se eschiveze şi a fost reticent în a vorbi deschis despre apărarea Securităţii Sociale", a declarat Kingson.

Mai mult, acesta spune că administraţia Obama nu este onestă cu privire la adevăratul scop al acestor tăieri: "Este lipsită de respect această acţiune anunţată de preşedinte. Cea mai mare temere a noastră, a democraţilor, s-a împlinit", a declarat Kingson.






×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close