Antena 3 Externe Este oficial. Cea mai mare temere cu privire la preşedintele american s-a împlinit

Este oficial. Cea mai mare temere cu privire la preşedintele american s-a împlinit

de O.P.    |    11 Apr 2013   •   11:20
Este oficial. Cea mai mare temere cu privire la preşedintele american s-a împlinit

În luna decembrie a anului trecut, Max Richtman a participat la întâlnirile găzduite la Casa Albă în timpul negocierii "războiului fiscal". Ca şi preşedinte şi CEO al Comitetului Naţional pentru Prezervarea Securităţii Sociale şi Medicale, Richtman a vrut să îi spună un singur lucru preşedintelui Obama: să nu facă tăieri în niciunul din programele găzduite de acest comitet.

"El mi-a răspuns atunci: ", îşi aminteşte Richtman. "Ei, se pare că ceva s-a schimbat de atunci. Iar acel ceva este faptul că Obama a îmbrăţişat în mod oficial propunerea tăierilor în cele două domenii apărate de mine. Acest lucru s-a întâmplat pentru că a acceptat un compromis cu Republicanii", atacă dur Richtman.

Eric Kingson, co-fondator al Coaliţiei pentru Securitatea Socială, a declarat că Obama a jonglat cu aceste tăieri încă din anul 2009. "Nu a fost niciodată categorit în această chestiune. Mereu a ştiut să se eschiveze şi a fost reticent în a vorbi deschis despre apărarea Securităţii Sociale", a declarat Kingson.

Mai mult, acesta spune că administraţia Obama nu este onestă cu privire la adevăratul scop al acestor tăieri: "Este lipsită de respect această acţiune anunţată de preşedinte. Cea mai mare temere a noastră, a democraţilor, s-a împlinit", a declarat Kingson.


×
Subiecte în articol: Barack Obama

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close