Antena 3 CNN Externe Este ţara către toată lumea tânjeşte. A reuşit să evite criza economică mondială, iar locuitorii NU vor salarii mai mari

Este ţara către toată lumea tânjeşte. A reuşit să evite criza economică mondială, iar locuitorii NU vor salarii mai mari

Este ţara către toată lumea tânjeşte. A reuşit să evite criza economică mondială, iar locuitorii NU vor salarii mai mari
de O.P.    |    24 Mai 2012   •   12:27

Întreaga Europă stă pe un butoi de pulbere, iar Grecia ţine chibritul aprins. SUA este înca în convalescenţă şi orice strănut de pe vechiul continent o va arunca pe patul de spital, însă există o ţară pe care toată lumea o invidiază, iar oamenii care vor să îşi găsească un loc de muncă bine plătit pornesc într-acolo.

Australia a fost numită de curând "cea mai norocoasă" ţară din lume, pentru că locuitorii ei sunt foarte mulţumiţi cu tot ce se petrece în ţară, au salarii foarte bune, iar nivelul de trai este ridicat.

Australia i-a depăşit pe norvegieni în studiul anual Better Life Index şi asta pentru că economia este pe creştere, iar locuitorii sunt mulţumiţi de locurile de muncă pe care le au, dar şi de salariile primite.

În studiul de anul acesta, Australia a primit punctajul maxim la toate cele 11 categorii ale studiului Better Life Index, fapt ce a pus această ţară pe primul loc în topul celor mai dorite ţări de către imigranţi.

"La mine în ţară este acum criză. Am venit în urmă cu şase luni în Australia şi nu mai plănuiesc să plec în curând de aici", a declarat italianul Davide Mazurek, în vârstă de 22 de ani.

Un singur lucru trage înapoi acest stat: chiriile extrem de piperate, mai ales în marile oraşe şi centrele de afaceri, scrie The Wall Street Journal.

×
Subiecte în articol: Australia criza economica
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close