Antena 3 CNN Externe Este unul din cei mai influenţi oameni din lume. Dar dacă l-ai vedea pe stradă, nici nu te-ai uita la el

Este unul din cei mai influenţi oameni din lume. Dar dacă l-ai vedea pe stradă, nici nu te-ai uita la el

Este unul din cei mai influenţi oameni din lume. Dar dacă l-ai vedea pe stradă, nici nu te-ai uita la el
de O.P.    |    12 Sep 2012   •   10:31

Esenţele tari se află în sticle mici. La fel putem spune şi despre oameni. Suntem înconjuraţi de atât de multe persoane care nu reprezintă un model pentru noi, încât atunci când minţi strălucite ies la iveală omenirea este în sărbătoare.

La vârsta de numai nouă ani, Felix Finkbeiner devenea pionierul unui program ecologist în ţara în care s-a născut. Patru ani mai târziu milioane de oameni îl consideră un super erou, şi mulţi cred că va ajunge foarte departe.



Deşi are numai 13 ani, Felix nu are preocupările adolescenţilor de vârsta lui. Aşadar, Justin Bieber sau Rihanna nu sunt pe lista lui de priorităţi. Născut într-o localitate de lângă Munchen, Felix a ajuns să conducă o reţea globală de activişti în ecologie, al cărei scop este să atenueze schimbările climatice prin reîmpădurirea planetei.

Organizaţia sa, "Plant for the Planet" (Plantează pentru Planetă") şi-a atins unul din obiectivele sale: să planteze un milion de copaci pe teritoriul Germaniei.

Felix doreşte acelaşi lucru pentru toate ţările din lume, însă pentru următorii ani îşi doreşte să facă acest lucru măcar pentru Marea Britanie.




×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close