Antena 3 CNN Externe Eşti născut în zodia scorpion sau fecioară? Ne pare rău, nu te putem angaja

Eşti născut în zodia scorpion sau fecioară? Ne pare rău, nu te putem angaja

Eşti născut în zodia scorpion sau fecioară? Ne pare rău, nu te putem angaja
Sursa foto: Foto: flickriver.com
26 Noi 2011   •   12:27
O societate chineză care organizează cursuri de limbă engleză refuză să angajeze persoane născute în zodiile scorpion sau fecioară, considerate instabile sau prea critice, conform National Post.

„Nu vrem scorpioni sau fecioare şi vom acorda prioritate capricornilor, peştilor şi balanţelor”, se arată în anunţul publicat într-o univeristate din oraşul Wuhan, citat de cotidianul local Chutian Dushi Bao.

Conform unui reprezentant al companiei, scorpionii au personalităţi prea puternice şi o stare instabilă, în timp ce fecioarele au un simţ critic exacerbat şi nu rămân prea mult timp acelaşi post.

Cotidianul chinez prezintă cazul unei studente a cărei candidatură la un post într-o agenţie matrimonială a fost respinsă pentru că este rac, iar „vărsătorii şi scorpionii sunt mai potriviţi pentru acest post”.

„Semnul zodiacal nu este ceva ce pot decide eu”, a replicat tânăra, victimă a acestei discriminări care a generat o polemică pe internet.

„Eu sunt un leu magnific, am mai multe şanse să obţin un post de lider?”, s-a întrebat un utilizator al site-ului Sina Weibo.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close