Antena 3 CNN Externe Eugen Teodorovici, după audierile de la Bruxelles: Au fost întrebări legate de prioritățile României

Eugen Teodorovici, după audierile de la Bruxelles: Au fost întrebări legate de prioritățile României

Eugen Teodorovici, după audierile de la Bruxelles: Au fost întrebări legate de prioritățile României
21 Ian 2019   •   18:21

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre audierea sa în Comisia de afaceri economice şi monetare a PE (ECON).

Au fost întrebări legate de ceea ce România își propune ca și priorități, în cazul Consiliului de miniștri de Finanțe. Am spus foarte clar că unul dintre obiectivele noastre este acela de a acționa pentru a întări Uniunea Economică și Monetară, un sistem de taxare mult mai apropiat de ceea ce înseamnă efecte și abordare și coerență între starele membre. 

Mâine (n.r. - marți) este primul consiliu pe care îl coordonăm ca și președinție. Vor fi probleme importante pentru UE, în ansamblu.

Citește și: Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, audiat la Parlamentul European: „Obiectivele noastre generale sunt de a promova convergența economică și socială”

Eugen Teodorovici a fost audiat, luni, și a prezintat un raport în fața Comisiei Economice de la Parlamentul European. Ministrul a spus că România va pune foarte mult accentul pe proiecte din domeniul economic, financiar și fiscal. 

×
Subiecte în articol: teodorovici Bruxelles
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close