x close

„Europa simte diferit tragedia”. Marile capitale, criticate pentru că nu și-au arătat solidaritatea față de victimele de la Sankt Petersburg. „Unii morți contează mai mult decât alții?”

de A.M.P    |    05 Apr 2017   •   08:45
„Europa simte diferit tragedia”. Marile capitale, criticate pentru că nu și-au arătat solidaritatea față de victimele de la Sankt Petersburg. „Unii morți contează mai mult decât alții?” 482 Foto: twitter.com

Berlinul și Parisul au fost criticate pentru că nu au arătat solidaritate față de victimele atentatului de la metroul din Sankt Petersburg, soldat cu 14 morți și 50 de răniți.

Atât Poarta Brandenburg din Berlin, cât și Turnul Eiffel din Paris, importante repere culturale pentru Europa, au fost luminate în culorile steagului britanic, în urma atentatului de la Londra, din martie, scriu jurnaliștii de la Daily Mail, care sesizează că, de această dată, niciuna dintre aceste țări nu și-a exprimat, simbolic, solidaritatea față de victimele din Rusia.

”De ce nu apare steagul Rusiei pe Turnul Eiffel? Unii morți contează mai mult decât alții?”, este doar unul dintre miile de comentarii nemulțumitoare lăsate de internauți din întreaga lume, pe paginile de socializare.

Nici Marea Britanie nu a reacționat în niciun fel, deși în noiembrie 2015, după atentatele de la Paris, celebra roată London Eye s-a aprins în culorile Franței.

Luați la întrebări, responsabilii din administrația locală au afirmat că nu au primit nicio directivă în acest sens.
 

Citeşte mai multe despre:

Rusia Turnul Eiffel paris Berlin
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati