Antena 3 Externe Europol a publicat lista celor mai căutați infractori. Printre ei se află şi un român

Europol a publicat lista celor mai căutați infractori. Printre ei se află şi un român

de Cerasela Stafie    |    03 Dec 2021   •   18:36
Europol a publicat lista celor mai căutați infractori. Printre ei se află şi un  român
Sursa foto: Facebook/ Europol

Agenţia Uniunii Europene pentru combaterea criminalităţii, Europol, a publicat lista cu cei mai căutați infractori. Printre aceștia se află și un cetățean român, căutat încă din 2014, dar și o femeie. Aceasta a ordonat uciderea soțului ei.

Europol a distribuit o listă pe care se află 61 de bărbați și o femeie. Indivizii căutați sunt acuzați pentru diverse fapte, de la trafic de droguri la crime și jafuri.

Datele și fotografiile acestora sunt disponibile public, pe pagina eumostwanted.eu. Europol a numit lista ”Ascunşi la vedere” și a pus la dispoziție date de contact, în cazul în care cineva are informații cu privire la acestia.

Printre cei 61 de bărbați este și un cetățean român. Miluţ-Liviu Ciucheş are 28 de ani și este căutat pentru fapte comise în anul 2014.

La momentul respectiv, românul se afla în Irlanda și, împreună cu alte 11 persoane, au organizat un grup infracțional cu scopul de a comite crime și jafuri. Au pătruns în casa unei persoane care făcea parte dintr-o bandă rivală și au sustras mai multe bunuri de valoare.

Nu au plecat de la fața locului până nu i-au bătut cu cruzime pe oamenii din locuință, trei persoane, cu bâte și bare metalice. Unul dintre ei a murit la spital, trei zile mai târziu.

Singura femeie de pe listă este Eva Zamecnikiva, din Slovacia. Potrivit rechizitoriului, femeia de afaceri a dispus uciderea soțului ei, la data de 15 ianuarie 2014.

Ea a oferit o sumă de 50.000 de euro pentru persoana care avea să înfăptuiască crima. Cu toate acestea, individul cu pricina a apelat la poliție și a devenit martor. Femeia a fost condamnată la opt ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Europol infractori roman infractor
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close