Antena 3 CNN Externe Evgheni Prigojin "în viață și sănătos, în Caraibe". Un analist politic rus infirmă moartea șefului Wagner

Evgheni Prigojin "în viață și sănătos, în Caraibe". Un analist politic rus infirmă moartea șefului Wagner

Evgheni Prigojin se pare că ar fi sfidat moartea când avionul său s-a prăbușit în apropiere de Moscova. Un analist politic rus susține că s-ar ascunde în Caraibe.

Evgheni Prigojin "în viață și sănătos, în Caraibe". Un analist politic rus infirmă moartea șefului Wagner
Sursa foto: Twitter
de Ioana Mircea    |    09 Sep 2023   •   19:45

Potrivit lui Valeri Solovei, fost profesor la Institutul de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), o instituție ce pregătește diplomații și spionii ruși a afirmat că Evgheni Prigojin s-ar afla în viață pe insula Margarita din Caraibe.

El a afirmat și că Vladimir Putin este bolnav în faza terminală și că toate aparițiile actuale ale președintelui rus sunt de fapt două sosii controlate de serviciile secrete ruse.

Serviciile de informații militare ucrainene au ridicat zilele acestea posibilitatea ca miliardarul Prigojin să fie în viață. Spionii ucraineni nu au putut confirma decesul acestuia.

Citește și: Evgheni Prigojin a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în regiunea Tver din Rusia 

"Am promis să spun unde este Evgheni Prigojin. Este în Venezuela… Din câte știu eu, se află pe o insulă numită Margarita...“, a spus Solvei.

Prigojin a primit ordin să rămână jos, dar i se permite să revină pe scena publică abia după moartea lui Putin pentru a conduce o forță de 5.000 de luptători mercenari Wagner care vor rămâne înarmați și gata de folosire în cazul unei bătălii iminente între clanurile concurente pentru puterea supremă, potrivit lui Solovei, potrivit adevarul.ro.

 

×
Subiecte în articol: Evgheni Prigojin
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close