Antena 3 CNN Externe Exclusiv pentru bărbaţi. Secretul unei vieţi lungi se află chiar în această fotografie

Exclusiv pentru bărbaţi. Secretul unei vieţi lungi se află chiar în această fotografie

Exclusiv pentru bărbaţi. Secretul unei vieţi lungi se află chiar în această fotografie
de O.P.    |    13 Iun 2012   •   08:36

Se spune că atunci când femeile încep să îmbătrânească, bărbaţii abia se coc şi au chef de viaţă mai mult ca oricând. Aşa că cercetătorii au venit cu soluţia: domnii care îşi aleg neveste cu 15-17 ani mai tinere decât ei sunt considerabil mai feriţi de moarte prematură decât restul domnilor care au partenere de viaţă de aceeaşi vârstă cu ei.

Nemţii de la Max Planck Institute au monitorizat decesele premature ale bărbaţilor între anii 1990-2005 şi au ajuns la concluzia că bărbaţii care duc o viaţă monotonă sunt mult mai predispuşi la deces prematur, decât cei care se bucură din plin de atracţiile vieţii.

Mai mult, femeile tinere se pot îngriji mult mai bine de soţii lor decât o pot face doamnele mai în vârstă. Cu toate astea, pentru ca un bărbat să pună mâna pe o tinerică trebuie să fie foarte bine dotat... financiar.

Pentru femei lucrurile nu stau deloc bine. Dacă se căsătoresc cu un bărbat mai în vârstă sau mai tânăr, cu 7 până la 9 ani, riscul de moarte prematură ajunge la 20%, iar dacă soţul este cu 15-17 ani mai tânăr, riscul unei morţi premature se ridică la 30%, scrie Daily Mail.







×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close