Antena 3 CNN Externe Exemplu de eficienţă: Discursul lui Obama a dublat căutările pe Google pentru "înregistrare la vot"

Exemplu de eficienţă: Discursul lui Obama a dublat căutările pe Google pentru "înregistrare la vot"

Exemplu de eficienţă: Discursul lui Obama a dublat căutările pe Google pentru "înregistrare la vot"
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
de N.B.    |    10 Sep 2012   •   14:01

Barack Obama le-a cerut americanilor să iasă la vot la viitoarele alegeri prezidenţiale şi numărul căutărilor pe Google ai termenilor "înregistrare la vot" s-a dublat, informează MSNBC.

Discursul preşedintelului american de la Convenţia Naţională a Democraţilor a cerut oamenilor din Statele Unite să îşi facă vocea auzită şi să îşi exprime votul la viitoarele alegeri.

"Vă cer în această seară să votaţi.

Dacă respingeţi noţiunea că promisiunea acestei naţiuni este rezervată pentru cei puţini, vocea voastră trebuie să fie auzită la aceste alegeri.

Dacă respingeţi noţiunea că Guvernul este deţinut de cel care dă mai mult, trebuie să luaţi atitudine la aceste alegeri.

Dacă sunteţi de părere că noi fabrici pot să apară în peisjul nostru, că energia nouă poate să alimenteze viitorul nostru, că noi şcoli pot oferi oportunităţi visătorilor ţării, dacă credeţi într-o ţară în care fiecare are o şansă corectă, fiecare îşi aduce contribuţia egală şi toţi joacă după aceleaşi reguli, atunci am nevoie să mergeţi să votaţi în noiembrie."

În momentele imediat următoare discursului lui Obama, căutările pentru "înregistrare la vot" pe Google s-au dublat la nivel naţional.

×
Subiecte în articol: discurs vot Alegeri SUA
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close