Antena 3 CNN Externe EXORCIZARE ca la Tanacu, făcută în Franţa. Tânăra posedată de DIAVOL a fost pironită de o CRUCE

EXORCIZARE ca la Tanacu, făcută în Franţa. Tânăra posedată de DIAVOL a fost pironită de o CRUCE

EXORCIZARE ca la Tanacu, făcută în Franţa. Tânăra posedată de DIAVOL a fost pironită de o CRUCE
de O.P.    |    10 Oct 2013   •   10:20

O ştire şocantă s-a răspândit cu repeziciune în Franţa şi mai apoi în întreaga lume. O tânără de 19 ani a fost crucificată şi torturată în urma unui ritual de exorcizare, de patru persoane, una din ele fiind chiar iubitul ei.

Odiosul incident s-a petrecut în oraşul Grigny, iar acum cele patru persoane învinuite se află în arestul poliţiei şi îşi aşteaptă mâine (vineri) verdictul.

Nu putem să nu remarcăm asemănătoarea izbitoare cu ritualul de exorcizare de la mănăstirea Tanacu, acolo unde o femeie a fost crucificată de măicuţe şi de preot pentru că "îl avea pe Diavol în ea". Din fericire, cazul din Franţa nu s-a sfârşit cu decesul tinerei crucificate.

CUM S-A PETRECUT INCIDENTUL

Trei bărbați și o femeie sunt acuzați că au răpit și au torturat o tânără cameruneză, în 2011, imobilizând-o pe o cruce timp de șapte zile, fiindcă erau convinși că este posedată de Diavolul. Fostul iubit al fetei a declarat autorităților că exorcismul a fost organizat după ce tânăra a sărit asupra lui, bălmăjind cuvinte neinteligibile.

Cei patru acuzați recunosc că victima ar fi fost de acord cu ritualul și insistă că nu ar fi fost violenți. Poliția, în schimb, informează că atunci când a fost găsită, tânăra Antoinette prezenta urme de violență și era în stare de șoc, epuizată și deshidratată. Tânăra a spus investigatorilor că răpitorii au ținut-o în viață hrănind-o cu doze mici de ulei și apă.

Avocatul celor patru atacatori, Jaques Bourdais, pledează pentru faptul că acuzații au acționat din bună-credință, relatează AFP. „Din punctul lor de vedere, ea era posedată, de acea nu au chemat doctorul. Chemi un doctor când cineva este bolnav; când cineva este posedat, îl exorcizezi", a spus Bourdais.

×
Subiecte în articol: exorcizare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close