Antena 3 CNN Externe Experiență înfiorătoare trăită de o tânără de 24 de ani. „M-a obligat să conduc cu pistolul la cap. Mi-a spart nasul, m-a înjunghiat cu cheile în gât...”

Experiență înfiorătoare trăită de o tânără de 24 de ani. „M-a obligat să conduc cu pistolul la cap. Mi-a spart nasul, m-a înjunghiat cu cheile în gât...”

Experiență înfiorătoare trăită de o tânără de 24 de ani. „M-a obligat să conduc cu pistolul la cap. Mi-a spart nasul, m-a înjunghiat cu cheile în gât...”
Sursa foto: foto- Pexels
05 Mai 2019   •   23:53

O tânără de 24 de ani a povestit cum un bărbat a răpit-o și a forțat-o să conducă având un pistol la cap, înainte de a fi bătută și atacată. 

Elisha Greer a fost răpită timp de luni de zile. Când a fost găsită de polițiști, avea numeroase leziuni și fracturi pe corp și la nivelul feței și a avut nevoie urgentă de tratament. 

Elisha l-a întâlnit pe Marcus Martin, tot în vârstă de 24 de ani, la o petrecere în ianuarie 2017. Inițial i s-a părut un tânăr interesant, însă la scurt timp a descoperit că era extrem de obsesiv și nebun. 

După ce a violat-o într-o cameră de hotel, a obligat-o să conducă 930 de mile cu pistolul la cap. 

„M-am gândit să-l ucid cu cuțitul. Dar dacă l-aș fi înjunghiat și aș fi ratat, lucrurile s-ar fi putut înrăutăți”, a povestit Elisha, potrivit Mirror

„Nu am vrut să fac o greșeală stupidă, așa că nu mi-am asumat riscul. Am sperat că cineva mă va ajuta. Mi-a spart nasul, mi-a smuls sprâncenele, aveam numeroase semne de mușcături peste tot pe brațe, pe față, m-a înjunghiat în gât cu cheile, aveam așa de multe vânătăi”. 

Agresorul și-a recunoscut faptele și urmează să-și primească sentința. 

×
Subiecte în articol: tanara
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close