Antena 3 Externe Experiență traumatizantă pentru o femeie fără adăpost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri

Experiență traumatizantă pentru o femeie fără adăpost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri

19 Sep 2019   •   17:27
Experiență traumatizantă pentru o femeie fără adăpost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri
Sursa foto: foto: Pixabay.com

O femeie fără adăpost din Marea Britanie a fost bătută de doi tineri și torturată pentru că aceștia au vrut să „sărbătorească” ieșirea din închisoare a unuia dintre ei. Tinerii aveau 20, respectiv 22 de ani. 

Cei doi au observat pe stradă o femeie fără adăpost și, după ce au stat puțin de vorbă cu ea, au chemat-o la ei acasă, conform Mirror.

Ewan Gaylard și Declan O’Neill i-au dat femeii droguri și au obligat-o să consume alcool. Apoi au încercat să o abuzeze, iar atunci când femeia i-a refuzat au început să devină agresivi. 

„La un moment dat, femeia s-a dus pe balcon pentru a striga după ajutor. Ei s-au dus după ea și au amenințat-o cu moartea. Au luat-o de picioare și s-au prefăcut că o vor arunca. Ei stăteau la etajul cinci. Au luat-o apoi de păr și au tras-o înapoi în apartament. După aceea, au lovit-o, au tăiat-o cu o bucată spartă dintr-o oglindă”, a povestit un oficial.

Femeia a reușit să ceară ajutorul unor vecini atunci când cei doi tineri au plecat la cumpărături. 

Agresorii au fost prinși la scurt timp, iar victima a ajuns la spital. 

Pentru faptele lor, unul dintre tineri a primit doi ani de închisoare, iar celălalt zece ani. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close