Antena 3 CNN Externe Experimentele MILITARE ale RUŞILOR care au afectat România: "Vor să modifice CLIMA"

Experimentele MILITARE ale RUŞILOR care au afectat România: "Vor să modifice CLIMA"

Experimentele MILITARE ale RUŞILOR care au afectat România: "Vor să modifice CLIMA"
de O.P.    |    16 Dec 2014   •   11:36

Din 1983 România nu a mai experimentat un astfel de început de iarnă. 30 de zile calendaristice de pe 11 noiembrie până pe 10 decembrie au fost marcate de "dispariţia" soarelui.

Foarte multe persoane au semnalat dureri puternice de cap, depresii accentuate, stări de nervozitate şi insomnii. Aceste simptome, spun experţii, ar fi cauza unor experimente făcute de ruşi.

Mai mult, şi cutremurele de suprafaţă, care s-au intensificat în ultima perioadă, ar fi tot cauzate de aceste experimente.

“Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare şi de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiaţii electromagnetice care acţionează pe principiul cuptorului cu microunde. Încălzind porţiuni ale ionosferei, acestea produc acumulări de energie în cer, care au un impact dezastruos asupra spaţiului de sub ele, din punct de vedere climatic. Odată cu repoziţionarea trupelor NATO în zona Mării Negre, în urma conflictului din estul Ucrainei, s-au înmulţit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei fizice în confruntarea dintre Rusia şi forţele NATO. România, prin poziţia sa geografică, este o zonă tampon şi o zonă de experiment pentru asemenea confruntări. Cu alte cuvinte, unii se joacă de-a Dumnezeu şi alţi trag ponoasele!”, ne-a spus cercetătorul Sebastian Sârbu, analist militar, vicepreşedinte al Academiei Naţionalede Securitate şi Organizarea Apărării.

 


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close