Antena 3 CNN Externe Explozia puternică din Praga a rănit 36 de persoane

Explozia puternică din Praga a rănit 36 de persoane

Explozia puternică din Praga a rănit 36 de persoane
Sursa foto: Foto: Instagram/@michelle_lskt
29 Apr 2013   •   12:43

36 de persoane au fost rănite, dintre care patru se află în stare gravă, după ce o explozie puternică a provocat daune serioase la o clădire din centrul capitalei cehe, Praga. Majoritatea victimelor au suferit leziuni din cauza geamurilor sparte.

UPDATE:

Salvatorii cu câini special dresaţi au părăsit clădirea distrusă parţial din centrul oraşului Praga, unde astăzi s-a produs o explozie de gaze. Sub dărâmături nu au fost descoperiţi nici supravieţuitori nici morţi, a declarat Zdenek Schwarz, şeful Serviciilor de Urgenţă

Sediul de criză a decis să înceapă să strângă fragmentele clădirii distruse. Apoi locul incidentului va fi cercetat din nou pentru a se asigura definitiv că nu mai există victime


Foto: AFP
Surse ale autorităţilor locale au declarat că deocamdată nu s-a stabilit cauza deflagraţiei de pe strada Divadelni, dar se bănuieşte că ar fi vorba de o scurgere de gaze dintr-o clădire veche, care aparţine Teatrului Naţional.
Toată zona este acoperită de moloz şi praf şi a fost izolată.

Ferestrele mai multor clădiri situate la sute de metri distanţă au fost sparte.

Poliţia spune că la momentul exploziei, în clădirea de birouri se aflau minim 15 persoane. Asociaţia Internaţională de Transport Aerian (IATA) avea aici o filială regională.


Foto: Instagram/@michelle_lskt

Din informaţiile provizorii, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa.
Clădirile din apropiere au fost evacuate.


×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close