Antena 3 CNN Externe Explozie într-un club din Azerbaidjan: un om a murit, iar alţi 31 au fost răniţi

Explozie într-un club din Azerbaidjan: un om a murit, iar alţi 31 au fost răniţi

O explozie a avut loc într-un club din capitala Azerbaidjanului, Baku, duminică dimineața, declanșând un incendiu care a ucis o persoană și a rănit alți 31 de oameni.

Explozie într-un club din Azerbaidjan: un om a murit, iar alţi 31 au fost răniţi
Sursa foto: Twitter/ Aze.Media
de Cerasela Stafie    |    03 Apr 2022   •   11:21

Se crede că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaz.. Investigațiile sunt în desfășurare, scrie Reuters, citând un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

”Vești foarte triste despre victime ca urmare a exploziei de la clubul din centrul orașului Baku. Condoleanțe și rugăciunile mele”, a scris pe Twitter ambasadorul Statelor Unite Khazar Ibrahim.

Aproximativ 24 dintre răniți au fost internați în spital, majoritatea cu arsuri, a declarat AP citat un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății.

Ministerul Sănătății din Azerbaidjan nu a răspuns până în prezent unei cereri Reuters pentru a comenta situația. Ministerul de Interne nu a putut fi contactat.

Serviciile de urgență ale țării au fost chemate la club la ora locală 03:00 și au stins incendiul înainte ca acesta să se poată răspândi, a spus AP, citând o declarație a departamentului.

×
Subiecte în articol: Azerbaidjan explozie scurgeri de gaze
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close