Antena 3 CNN Externe Explozie la o centrală hidroelectrică, la 9 etaje sub pământ. 4 oameni au arsuri grave, iar 6 persoane sunt date dispărute, în Italia

Explozie la o centrală hidroelectrică, la 9 etaje sub pământ. 4 oameni au arsuri grave, iar 6 persoane sunt date dispărute, în Italia

Patru oameni au fost răniţi şi alte şase persoane au fost date dispărute, în urma unei explozii ce a avut loc la o centrală hidroelectrică, la nouă etaje sub pământ. Operaţiunile de salvare sunt dificile, anunţă autorităţile italiene.

Explozie la o centrală hidroelectrică, la 9 etaje sub pământ. 4 oameni au arsuri grave, iar 6 persoane sunt date dispărute, în Italia
Sursa foto: Getty
de Georgiana Adam    |    09 Apr 2024   •   18:34

O explozie a avut loc în jurul orei 15.00 (ora 17.00 ora României) într-o centrală hidroelectrică de la rezervorul Suviana din Apenini, în apropiere de Bologna. 

În acest moment, potrivit primelor informații, sunt 4 victime grav arse și șase dispărute.

Căutările poliției și pompierilor sunt în curs de desfășurare.

"Se pare că un incendiu a izbucnit la etajul nouă, întreaga centrală electrică se află sub nivelul lacului la aproximativ 30 de metri adâncime", explică primarul din Camugnano Marco Masinara, potrivit jurnaliştilor italieni.

"Se lucra la turbine, există personal în interior .Mi-au spus că pompierii încearcă să intre, dar au dificultăți", ,mai spune acesta.

Trei elicoptere de la Bologna și Modena s-au ridicat în aer pentru a ajunge la locul evenimentului și a acorda primul ajutor, iar apoi pentru a transporta răniții la spital. 

Carabinierii și aproximativ șaptezeci de pompieri s-au deplasat la fața locului.

×
Subiecte în articol: explozie hidrocentrala suviana
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close