Antena 3 CNN Externe Explozie la Sankt Petersburg. Trei morţi şi un rănit

Explozie la Sankt Petersburg. Trei morţi şi un rănit

Explozie la Sankt Petersburg. Trei morţi şi un rănit
25 Noi 2008   •   13:57

Trei oameni au murit în urma exploziei unei maşini, marţi dimineaţă, la Sankt Petersburg. Totul s-a petrecut în apropierea staţiei de metrou Udelnaia, unde o maşină Lada a explodat, cel mai probabil din cauza unei grenade, potrivit anunţului făcut de purtătorul de cuvânt al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.
Un copil în vârstă de circa trei ani figurează printre victimele deflagraţiei. O altă persoană a fost rănită. Poliţia nu a oferit încă informaţii privind circumstanţele incidentului, însă unele surse au avansat ipoteza unei reglări de conturi, situaţie frecventă în Rusia şi îndeosebi în marile oraşe.
Staţia Udelnaia este situată în nordul oraşului Sankt Petersburg, la cinci staţii distanţă de centrul fostei capitale imperiale. Potrivit RIA Novosti, staţia de metrou continua să funcţioneze după explozie, care s-a produs la circa 50 de metri distanţă, la o oră cu trafic intens.
Maşina era folosită ca taximetru privat fără licenţă, o situaţie des întâlnită în Rusia. ?Şoferul a luat pasageri. Atunci când maşina s-a apropiat de staţia de metrou, o explozie s-a produs. O grenadă a explodat", arată o sursă citată de RIA Novosti, care subliniază că victimele au murit în interiorul vehiculului.
Foto: Ria Novosti.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: explozie sankt petersburg grenada victime
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close