Antena 3 CNN Externe Tragedie pe aeroportul din Istanbul. O femeie a fost ucisă într-o explozie la bordul unui avion

Tragedie pe aeroportul din Istanbul. O femeie a fost ucisă într-o explozie la bordul unui avion

Tragedie pe aeroportul din Istanbul. O femeie a fost ucisă într-o explozie la bordul unui avion
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Dec 2015   •   11:28
UDPATE 11.28: O femeie a fost ucisă și alta a fost rănită în urma exploziei survenite în noaptea de marți spre miercuri pe aeroportul Sabiha Gokcen, situat în partea asiatică a Istanbulului.

Presa turcă, citată de AFP, scrie că Zehra Yamaç, în vârstă de 30 de ani, a decedat din cauza rănilor suferite la cap în timpul exploziei care a avut loc în zona în care staționează avioanele.

EFE a relatat că tânăra era femeie de serviciu și făcea curățenie împreună cu o colegă în momentul exploziei, produsă în interiorul unui avion fără persoane la bord, staționat pe pistă.
 
Compania Pegasus, proprietara aeronavei, a confirmat că la bordul unui avion al său a avut loc o explozie. Viața celei de-a doua femei de serviciu nu este în pericol, adaugă EFE, care citează ziarul Hurriyet.

 
Operatorul a spus că explozia a avut loc la ora 2.05 dimineaţa, când nu era niciun pasager în zona şi că operaţiunile continuă în mod normal.  
 
Poliţişti cu veste antiglonţ şi înarmati cu puşti au impus măsuri stricte de securitate la intrarile aeroportului după deflagratie, perchezitionând vehiculele din zona, iar un elicopter de politie a inceput sa supravegheze zona, a informat agentia Anadolu.  
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close