Antena 3 CNN Externe Explozie puternică în centrul Moscovei. Cel puţin două persoane au fost rănite

Explozie puternică în centrul Moscovei. Cel puţin două persoane au fost rănite

Explozie puternică în centrul Moscovei. Cel puţin două persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto:Yandex
23 Apr 2013   •   15:36

Cel puţin două persoane au fost rănite după ce un dispozitiv exploziv, amplasat într-un container metalic, a fost declanşat în centrul Moscovei, pe strada Novy Arbat, transmite agenţia ITAR-TASS.

"Explozia a avut loc la numărul 7, pe strada Novy Arbat, în dreptul unui restaurant cu specific asiatic", a spus un reprezentant al forţelor de ordine, sosite la locul incidentului.

Cartierul în care s-a produs explozia reprezintă un punct de atracţie pentru turişti, iar poliţiştii desfăşoară acum cercetări ample.

Potrivit LifeNews, explozia ar fi fost produsă de un recipient plin cu clorină, folosit la mentenanţă. Cei doi răniţi sunt muncitori care lucrau la renovarea unei clădiri.

Până la acest moment, surse oficiale au precizat că nu este vorba de o explozie produsă premeditat, ci "mai degrabă vorbim de un accident de muncă".

"Unul dintre muncitori căra un container metalic, umplut cu substanţe chimice, care a explodat. Ca urmare, cei doi oameni răniţi au suferit arsuri chimice şi ei sunt acum sub supravegherea medicilor", a declarat un membru al MI rus.

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close