Antena 3 CNN Externe EXPLOZIE puternică într-un bloc de locuinţe al diplomaţilor americani din Moscova. O femeie grav rănită a fost transportată la spital cu elicopterul

EXPLOZIE puternică într-un bloc de locuinţe al diplomaţilor americani din Moscova. O femeie grav rănită a fost transportată la spital cu elicopterul

EXPLOZIE puternică într-un bloc de locuinţe al diplomaţilor americani din Moscova. O femeie grav rănită a fost transportată la spital cu elicopterul
22 Mai 2014   •   15:00

O acumulare de gaze a provocat o explozie puternică într-un imobil de locuinţe din centrul Moscovei. Potrivit autorităţilor, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la etajul trei al clădirii, înaltă de nouă etaje şi situată pe strada Kutuzovsky.

Suflul puternic al exploziei a spart ferestrele din imediata apropiere, iar tavanul dintre etajele trei şi patru s-a prăbuşit în totalitate. Explozia a fost urmată de un incendiu, care a fost lichidat în scurt timp de către pompieri.

O femeie a fost rănită şi ea a fost transportată la spital de urgenţă, cu un elicopter medical. Victima este cetăţean american şi este angajată a Ambasadei SUA din Moscova, transimte ITAR-TASS.

Reprezentanul serviciilor de urgenţă, Viktor Biryukov, a spus că există pericolul ca întreaga clădire să se prăbuşească şi s-a dispus evacuarea imediată a locatarilor.

Potrivit mai multor oficialităţi, în această clădire locuiau mai mulţi angajaţi ai ambasadei americane, diplomaţi şi personal auxiliar.
De asemenea, aici existau birouri ale televiziunii Al Jazeera.

 

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close