Antena 3 CNN Externe Explozii pe două aeroporturi din Rusia: Cel puțin trei persoane au murit și alte cinci au fost rănite

Explozii pe două aeroporturi din Rusia: Cel puțin trei persoane au murit și alte cinci au fost rănite

Trei persoane au fost ucise şi cel puţin cinci au fost rănite într-o explozie de astăzi pe un aeroport din apropiere de Riazan, la sud-est de Moscova. O a doua explozie a avut loc pe aeroportul Engels, lângă Saratov.

de Mia Lungu    |    05 Dec 2022   •   11:09

Trei persoane au fost ucise şi cel puţin cinci au fost rănite într-o explozie de astăzi pe un aeroport din apropiere de Riazan, la sud-est de Moscova, au declarat serviciile de urgenţă pentru agenţia de presă rusă Tass.

Potrivit altor mass-media ruse raportate de presa occidentală, o cisternă încărcată cu combustibil a explodat şi şase persoane au fost rănite.

Aeroportul militar Riazan găzduieşte centrul de instruire pentru aviaţie cu rază lungă de acţiune şi avioane cisternă.

O a doua explozie a avut loc şi pe aeroportul Engels, lângă Saratov, unde, potrivit surselor ruse, forţele armate ucrainene au avariat două bombardiere strategice Tu-95 folosind o dronă.

Potrivit unor informații neconfirmate, în jurul orei locale 6.00, o dronă a căzut pe pista bazei aeriene Engels-1, în urma căreia două bombardiere Tu-95 au fost avariate. În plus, doi soldați au fost răniți.

Guvernatorul regiunii Saratov, Roman Busargin, a declarat că nu au existat urgențe la instalațiile civile din oraș.

"Stimați locuitori, pe rețelele de socializare și în mass-media se răspândesc informații despre o bubuitură puternică și o izbucnire în Engels la primele ore ale dimineții. Vreau să vă asigur că nu au existat urgențe în zonele rezidențiale ale orașului. Nu există niciun motiv de îngrijorare. Nu a fost avariată nicio instalație de infrastructură civilă", a transmis acesta.

×
Subiecte în articol: explozii aeroporturi Rusia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close