Antena 3 CNN Externe Capitala Ucrainei, bombardată în urmă cu câteva minute. Patru explozii s-au auzit în centrul Kievului

Capitala Ucrainei, bombardată în urmă cu câteva minute. Patru explozii s-au auzit în centrul Kievului

Patru explozii au fost auzite în Kiev astăzi dimineaţă, în jurul orei 8.00. Informaţia este confirmată de primarul orașului, Vitaliy Klychko. Deocamdată nu există relatări despre victime sau pagube materiale.

de Ioana Mircea    |    10 Oct 2022   •   10:27

În această dimineaţă au apărut mai multe imagini cu explozii, în capitala Ucrainei. Acestea au surprinse de localnici şi au ajuns imediat pe Twitter. În cadrul acestora se poate observa cum fumul gros se ridică la zeci de metri înălţime.

Echipele CNN au auzit două explozii între 8:15 și 8:20, iar primarul Kievului, Vitali Klitschko, a confirmat că acestea au avut loc. „Toate serviciile sunt la locație”, a scris primarul pe Telegram.

Cu toate acestea, nu se ştie ce a cauzat exploziile şi nu există pentru moment informaţii despre victime sau pagube materiale.

Aceste explozii, vin la două zile după cea de pe Podul Kerci din Crimeea şi în ziua în care Consiliului de Securitate rusesc se reuneşte.

Vladimir Putin a convocat astăzi o ședință a Consiliului de Securitate. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a facut public anunţul acestei şedinţe fulger a factorilor de decizie din Rusia.

Mai multe lovituri cu rachete au fost raportate în regiunea Dnepropetrovsk din regiunea Pavlograd. Sistemele de apărare aeriană au funcționat în Dnepropetrovsk. În Pavlograd, cel puțin o explozie puternică după sosire, potrivit Telegram / Novii Ukrainii.
 
.
 
 

 

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Kiev
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close