Antena 3 CNN Externe Exploziile din Boston, pe prima pagină din ziarele din întreaga lume. A fost INFIRMATĂ informaţia potrivit căreia ar fi fost reţinut un saudit

Exploziile din Boston, pe prima pagină din ziarele din întreaga lume. A fost INFIRMATĂ informaţia potrivit căreia ar fi fost reţinut un saudit

Exploziile din Boston, pe prima pagină din ziarele din întreaga lume. A fost INFIRMATĂ informaţia potrivit căreia ar fi fost reţinut un saudit
de O.P.    |    16 Apr 2013   •   05:40
Atacurile teroriste de la linia de sosire a maratonului din Boston au ţinut prima paginã a publicaţiilor din întreaga lume.  "Exploziile au zguduit linia de sosire a maratonului din Boston", titrează jurnaliştii de peste Ocean, care descriu în detaliu scenele sângeroase de la atentate.

Pe de altã parte, CBS News relateazã despre planurile marilor oraşe americane de a spori mãsurile de securitate de teama unor noi atacuri teroriste. "Autorităţile au sărit în ajutorul spectatorilor răniţi la cel mai vechi şi cel mai prestigios maraton al Americii", adaugã cei de la CBS.



În acest timp, jurnaliştii de la USA Today transmit apelul forţelor de ordine, care îi roagă pe martori să le trimită imaginile surprinse de la explozii, pentru a putea aduna cât mai multe probe şi a porni pe urmele făptaşilor.

Totodată, poliţiştii au anunţat că au început să verifice sutele de ore filmate de camerele de supraveghere din zonă, pentru a face lumină în acest caz.

Oamenii legii au declarat că au început deja să ia declaraţii de la martori, însă nu au făcut nicio reţinere până acum, infirmând astfel informaţia oferită de către New York Post cum că ar fi fost deja reţinut un saudit, în vârstă de 20 de ani.

×
Subiecte în articol: atac bomba boston
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close