Antena 3 CNN Externe O pensionară a ajuns la spital, după ce a primit o factură de 62.000 de euro la apă, în Italia | Compania i-a trimis scuze şi flori

O pensionară a ajuns la spital, după ce a primit o factură de 62.000 de euro la apă, în Italia | Compania i-a trimis scuze şi flori

O pensionară de 88 de ani s-a îmbolnăvit subit în momentul în care a primit de la compania de apă o factură uriașă de 62.000 de euro. După ce şi-a dat seama de eroare, conducerea instituției i-a trimis o felicitare cu scuze şi flori.

O pensionară a ajuns la spital, după ce a primit o factură de 62.000 de euro la apă, în Italia | Compania i-a trimis scuze şi flori
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    12 Ian 2024   •   20:28

S-a întâmplat în Campobasso, Italia, o regiune deveniă deja cunoscută pentru erorile grave făcute de companii la emiterea facturilor.

De exemplu o pensionară de 88 de ani a fost la un pas de infarct şi s-a îmbolnăvit subit când a aflat cât are de plată la apă. Factura arăta o sumă uriaşă de 62.000 de euro care ulterior cercetărilor s-a stabilit că, de fapt, a fost o eroare de scriere.

Totuşi răul fusese făcut şi femeia a ajuns de supărare să fie internată în spital, mai ales că avea şi probleme cardiace grave.

Familia bătrânei a consultat un avocat care a făcut demersurile pentru a scoate la iveală eroarea gravă comisă de un angajat al companiei de apă.

În replică, reprezentanții companiei de apă şi-au cerut scuze şi i-au trimis bătrânei la spital o felicitare însoțită de un buchet de flori. 

Din fericire, acest caz are un final "fericit". Ceea ce nu se poate vorbi şi despre Caterina Giovinazzo, o altă femeie din zonă care din păcate a murit în ajunul Crăciunului, în momentul în care a primit o factură de 15.000 de euro.

Şi aici a fost vorba de o eroare umană. Ulterior, s-a descoperit că consumul de apă al victimei în propria locuință nu se apropia nici pe departe de această cifră. Consumul maxim era de doar câțiva metri cubi, mai exact 55 de euro, notează stiridiapora.ro

Disperate, rudele femeii cer acum adevărul și, mai presus de toate, dreptate.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: factura apa Italia factură întreţinere
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close