Antena 3 CNN Externe Escrocheria fără precedent, folosită de un bărbat care a călătorit gratis ani de zile cu avionul

Escrocheria fără precedent, folosită de un bărbat care a călătorit gratis ani de zile cu avionul

Un bărbat, inspirat de un film celebru, a pus în practică o escrocherie care a uimit internetul. Timp de mai mulți ani el a beneficiat de privilegii în aeroporturi și a călătorit gratuit. Planul său a fost demascat pe un aeroport din India.

Escrocheria fără precedent, folosită de un bărbat care a călătorit gratis ani de zile cu avionul
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    27 Oct 2023   •   22:07

Vigilența şi simțul de observare a personalului de pe Aeroportul Internațional Indira Gandhi din New Delhi, i-au stricat planul lui Rajan Mahbubani care a încercat să se îmbarce pe un zbor al companiei Air Asia către Calcutta, costumat într-o uniformă de căpitan Lufthansa.

Aşa a ieşit la iveală faptul că individul folosea o escrocherie dintr-un film celebru care i-a adus timp de mai mulţi ani privilegii şi călătorii gratuite cu avionul.

În timpul interogatoriului, s-a descoperit că Mahbubani avea o pasiune pentru a se deghiza în diverse profesii. Pe lângă uniforma de pilot, el apărea în fotografii ca și cum ar fi fost colonel în armată. Acesta își împărtășea aventurile pe platforma TikTok și chiar înregistra videoclipuri cu aeronave și activități aeroportuare.

Acesta a mărturisit în faţa autorităţilor că are insigne şi uniforme false, iar metoda sa de înșelăciune a fost asemănată cu celebrul film "Prinde-mă dacă poți," regizat de Steven Spielberg.

În prezent, Rajan Mahbubani se află în închisoare și riscă o condamnare de până la un an de închisoare, notează stiridiaspora.ro

Situaţia i-a determinat pe cei de la sistemul de securitate din aeroporturi să repare urgent această vulnerabilitate pentru a nu mai exista astfel de cazuri.

Pe internet escrocheria lui Rajan Mahbubani a devenit virală, iar taberele sunt împărțite. Unii îl laudă că a găsit o eroare în sistemul de securitate, alţii se amuză de modul în care a fost prins, dar majoritatea a rămas complet uimită cum timp de ani de zile falsul pilot s-a bucurat de privilegii şi tratament preferențial.  

×
Subiecte în articol: pilot escrocherie aeroport india
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close