Antena 3 CNN Externe Familia comandantului avionului Germanwings, şocată de gestul copilotului "idiot": "Cum a putut face aşa ceva!?"

Familia comandantului avionului Germanwings, şocată de gestul copilotului "idiot": "Cum a putut face aşa ceva!?"

Familia comandantului avionului Germanwings, şocată de gestul copilotului "idiot": "Cum a putut face aşa ceva!?"
Sursa foto: Foto: independent.co.uk
30 Mar 2015   •   21:19

Familia comandantului avionului Germanwings, Patrick Sondenheimer, este foarte revoltată de tragedia din Alpii francezi, rudele fiind şocate de gestul sinucigaş şi criminal făcut de copilotul Andreas Lubitz, pe care îl consideră "un idiot", potrivit Daily Mail.
   
Pilotul Patrick Sondenheimer, care avea 34 de ani, este considerat un erou în Germania, chiar dacă nu a reuşit să pătrundă la timp în carlinga avionului prăbuşit aparent intenţionat de copilotul Andreas Lubitz.
   
Soţia pilotului, Elke Bonn, a dezvăluit că Patrick Sondenheimer se transferase recent de la Lufthansa la Germanwings pentru a face curse mai scurte şi a petrece mai mult timp cu familia.
   
Patrick Sondenheimer - care a încercat în zadar să spargă uşa carlingei pentru a opri gestul sinucigaş şi criminal al colegului său în varstă de 28 de ani - era pasionat de aviaţie şi îşi dorise de mic să devină pilot.
   
Familia comandantului avionului Airbus A320 nu înţelege cum s-a putut întâmpla o tragedie de asemenea proporţii, având un sentiment de revoltă faţă de gestul copilotului Andreas Lubitz, care se pare că suferea de depresie.
   
"Nepotul meu este mort, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza unui idiot care a doborât avionul şi a omorât atâţia oameni", afirmă Marianne Sondenheim, bunica în vârstă de 70 de ani a comandantului avionului Germanwings.
   
"Pur şi simplu nu pot înţelege. Cum a putut face aşa ceva!?", se întreabă revoltată bătrâna, potrivit Daily Mirror.
   
Procurorii francezi suspectează că Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prăbuşit intenţionat aeronava, el profitând de ieşirea pentru scurt timp a căpitanului din carlingă pentru a înclina aeronava pe o traiectorie de prăbuşire. Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit pe 24 martie într-o zonă muntoasă din sud-estul Franţei. Nu existat supravieţuitori.
  

×
Subiecte în articol: GermanWings
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close