Antena 3 CNN Externe Familia unui italian refuză să îl înmormânteze pe motiv că "era insuportabil şi arogant"

Familia unui italian refuză să îl înmormânteze pe motiv că "era insuportabil şi arogant"

Un bărbat din Italia nu poate fi înmormântat pentru ca niciun membru al familiei sale nu vrea să plătească seviciile de înmormântare pe motiv că bătrânul "a fost insuportabil".

Familia unui italian refuză să îl înmormânteze pe motiv că "era insuportabil şi arogant"
Sursa foto: Pixabay
de Ştefan Petrică    |    03 Ian 2023   •   23:18

Mario Bressan în vârstă de 90 de ani, a murit pe 13 decembrie, dar nimeni nu i-a ridicat cadavrul care se află la morga Citadella.

Niciunul dintre membrii familiei nu par dispuşi să plătească cheltuielile de înmormântare.

Familia spune că Mario era complet singur de ceva vreme, iar cei care l-au cunoscut spun că era „insuportabil”, în timp ce unii vorbesc despre el ca pe o persoană cu probleme.

Bărbatul lucrase la bancă până să iasă la pensie și apoi s-a îndepărtat de toată familia. El avea trei copii și mai multe rude îndepărtate. De mama copiilor bărbatul a divorțat.

După pensionare, condițiile sale economice s-au înrăutățit atât de mult încât a fost nevoit să-și scoată mașina la licitație și a fost preluat de serviciile sociale.

Dacă membrii familiei nu vor să plătească cheltuielile, municipalitatea se va ocupa de asta, notează publicaţia italiană Il Gazzettino.

"Am luat legătura cu conducerea spitalului pentru a înțelege cum stau lucrurile și înțelegem motivele impasului. În cazul în care membrii familiei nu intenționează să se ocupe de înmormântarea bătrânului, suntem gata să ne punem la dispoziție pentru a garanta o înmormântare demnă pentru Mario”, potrivit autorităţiilor de la primăria din Grantorto.

×
Subiecte în articol: Italia batran înmormântare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close