Antena 3 CNN Externe Șase persoane din aceeași familie au murit încercând să facă un selfie la o cascadă din India

Șase persoane din aceeași familie au murit încercând să facă un selfie la o cascadă din India

Şase tineri au murit înecaţi în timp ce vizitau o cascadă din India. Tragedia a început când două surori au încercat să facă un selfie, iar una dintre ele a căzut în apă.

Șase persoane din aceeași familie au murit încercând să facă un selfie la o cascadă din India
Sursa foto: Gettyimages | Sean Gallup / Staff
de Ioana Mircea    |    01 Sep 2022   •   13:29

 Ceilalți membri au sărit să o salveze, dar și-au găsit sfârșitul.

Incidentul tragic a avut loc duminica trecută, în statul Chhattisgarh din India.

Două surori, Shraddha în vârstă de 14 și Shweta Singh, în vârstă 22 de ani au vrut să facă un selfie pentru a-l posta pe rețelele de socializare, astfel încât să păstreze amintirea acestei vizite, într-un mod inedit.

Din păcate, fata cea mică a alunecat și a tras-o și pe sora sa mai mare după ea în apă. Rudele lor disperate au sărit imediat în ajutorul lor.

Fratele lor, Himanshu Singh, verişorul Rishabh Singh şi soţia lui, Sulekha Singh au sărit în apă, în timp ce se țineau de mână. Mai apoi, alţi doi fraţi, Abhay Singh şi Ratnesh Singh, le-au venit în ajutor.

Din spusele martorilor, în doar câteva clipe, cu toţii  încercau din răsputeri să se mențină la suprafață. Doar Sulekha a fost scoasă din apă în viaţă, dar a ajuns în stare critică, la spital. Pentru toți ceilalți medicii au fost nevoiți să declare decesul, potrivit The Sun.

×
Subiecte în articol: india deces selfie
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close