Antena 3 CNN Externe Familiile victimelor accidentului din Ungaria nu îşi pot îngropa morţii din cauza anchetei în desfăşurare

Familiile victimelor accidentului din Ungaria nu îşi pot îngropa morţii din cauza anchetei în desfăşurare

Familiile victimelor accidentului din Ungaria nu îşi pot îngropa morţii din cauza anchetei în desfăşurare
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
02 Noi 2011   •   22:27

Ancheta tragediei din Ungaria continuă. Judecătorii maghiari trebuie să decidă dacă îl vor aresta pe şoferul care a provocat accidentul, pentru că ordonanţa de reţinere expiră în curând. În ţară, rudele celor 14 victime îşi plâng morţii, fără să ştie când îi vor putea îngropa.

Bărbatul de 34 de ani care conducea microbuzul spulberat de TIR trăia din meseria de taximetrist de mulţi ani, fără nici un incident. Acum, lucra fără acte pe maşina care făcea curse România-Spania.

Femeia aşteaptă acum un semn de la autorităţi. Nimeni nu a contactat-o. Nu are bani să ajungă în Ungaria sau să plătească o firmă de pompe funebre care să îi aducă fiul acasă.

Printre cei 14 români care urmează să fie repatriaţi este şi fratele proprietarei microbuzului. Avea 22 de ani şi câştiga bani ca şofer pe microbuz. Acasă, îl aştepta iubita însărcinată.

Familiile celor 14 victime vor mai avea de aşteptat până vor putea să îşi îngroape creştineşte morţii. La Szeged, abia miercurea aceasta au început autopsiile, iar formalităţile de repatriere durează cel puţin până la sfârşitul săptămânii.

 





×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close