Antena 3 CNN Externe Fanii Star Wars nu cedează şi au început să strângă fonduri pentru proiectul "Death Star"

Fanii Star Wars nu cedează şi au început să strângă fonduri pentru proiectul "Death Star"

Fanii Star Wars nu cedează şi au început să strângă fonduri pentru proiectul "Death Star"
Sursa foto: Foto: theylaughedatjulesverne.com
10 Feb 2013   •   14:44

Fanii Star Wars din toată lumea care îşi doresc construirea staţiei spaţiale Death Star au strâns circa 400.000 de dolari pentru a realiza acest plan. Demersul vine în urma refuzului Administraţiei Prezidenţiale de a lua în considerare un astfel de demers, conform Russia Today.

Susţinătorii proiectului au creat un cont pe o platformă online de finanţat proiecte şi cer ajutor pentru a aduce ideea asta în realitate.

Scopul, în acest moment, este de a strânge circa 20.000.000 de lire (31,5 milioane de dolari). Banii ar urma să fie investiţi în "planuri detaliate" pentru această staţie.

Şi chiar dacă suma este mare, aceasta reprezintă doar un strop din găleata de care ar avea nevoie un astfel de proiect. Administraţia Prezidenţială americană a estimat că un astfel de proiect ar avea nevoie de 850 de cvadrilioane de dolari.

Mai bine de 34.000 de oameni au semnat o petiţie online prin care cer administraţiei prezidenţiale să construiască staţia spaţială inspirată din Star Wars denumită Death Star. Oamenii susţin că un astfel de proiect ar rezolva problema şomajului şi ar întări apărarea naţională.

×
Subiecte în articol: Star Wars fonduri bani Casa Alba
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close