Antena 3 CNN Externe Fără probleme în 2010: Dmitri Medvedev şi Vladimir Putin schiază şi transmit urări de Anul Nou (VIDEO)

Fără probleme în 2010: Dmitri Medvedev şi Vladimir Putin schiază şi transmit urări de Anul Nou (VIDEO)

Fără probleme în 2010: Dmitri Medvedev şi Vladimir Putin schiază şi transmit urări de Anul Nou (VIDEO)
Sursa foto: putin
04 Ian 2010   •   10:02

Preşedintele rus Dmitri Medvedev şi premierul rus Vladimir Putin au demonstrat, din nou, că sunt adevăraţi împătimiţi ai sportului. Aflaţi într-o staţiune montană, cei doi au profitat de zăpadă, au schiat şi s-au plimbat cu snowmobilul. Şi, pentru că ne aflăm la începutul anului, preşedintele Medvedev, le-a urat conaţionalilor să aibă parte de an nou, lipsit de probleme.

"Vă doresc sănătate, putere şi numai bine! Fie ca toate problemele să rămână în 2009!", a spus preşedintele.

Dmitri Medvedev s-a lăsat fotografiat împreună cu mai mulţi copii şi a mulţumit oamenilor pentru urările de bine pentru noul an.

Spre încântarea turiştilor, pe pârtia de schi a apărut şi premierul Vladimir Putin. Cei doi au schiat împreună şi au s-au plimbat cu snowmobilul.

De altfel, Dmitri Medved şi Vladimir Putin sunt cunoscuţi ca împătimiţi ai sportului şi le place să promoveze un stil de viaţă sănătos. Tocmai pentru a da un exemplu bun compatrioţilor, de multe ori invită presa să-i însoţească atunci când merg în vacanţe sau prin turnee în ţară.

De altfel, presa rusă a relatat că preşedintele Dmitri Medvedev şi-a petrecut întreaga vacanţa de anul nou în frumoasa staţiune montană Krasnaya Polyana, aflată aoproape de oraşul Soci, care va găzdui jocurile Olimpice de iarnă din 2014. Pentru organizarea lor, guvernul rus are în plan alocarea unui buget de peste 33 de miliarde de dolari.




Antena3

×
Subiecte în articol: Dmitri Medvedev probleme Vladimir Putin
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close