Antena 3 CNN Externe Farse pentru vedete la Kids Choice Awards (VIDEO)

Farse pentru vedete la Kids Choice Awards (VIDEO)

Farse pentru vedete la Kids Choice Awards (VIDEO)
Sursa foto: vedeta
28 Mar 2010   •   20:53

Kids Choise Awards au fost decernate la Los Angeles într-un cadru deloc sobru. Zeci de vedete au fost subiectul farselor organizatorilor. Artiştii au păşit pe scenă fără să ştie ce îi aşteaptă. Copiii şi-au ales pentru a 23-a oară favoriţii în materie de muzică şi film.

Cântăreaţa Katty Perry a fost prima victimă a serii. A deschis a cutie, unde ar fi trebuit să se afle numele sau poza câştigătorului. Numai că s-a ales cu o surpriză nu tocmai plăcută: în câteva secunde artista a fost acoperită de un lichid verde care a sperit-o şi pe Miley Cirus care fusese desemnată cea mai îndrăgită actriţă.

Printre celebrităţile premiate s-a numărat, anul acesta, şi prima doamnă a Statelor Unite. Michelle Obama a primit recunoaşterea pentru munca pe care o duce în sensul prevenirii obezităţii la copii.

La ceremonie au asistat o mulţime de vedete. După momentul prin care a trecut Katty Perry, artiştii au asistat la scene dintre cele mai ciudate.

Copiii şi-au premiat favoriţii din toate domeniile, de la muzică şi film, până la literatură. Celebrităţile care nu au câştigat la nicio categorie, au demonstrat că merită să se afle pe scena celor mai spectaculoase premii ale copiilor din toate timpurile.



Observator



×
Subiecte în articol: vedete michelle obama scena
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close