Antena 3 CNN Externe O fată de 14 ani şi-a lăsat bebeluşul nou-născut în braţele unei femei într-un restaurant din SUA şi a fugit

O fată de 14 ani şi-a lăsat bebeluşul nou-născut în braţele unei femei într-un restaurant din SUA şi a fugit

Incidentul s-a petrecut într-un restaurant din New Jersey, SUA. Momentul în care tânăra şi-a lăsat bebeluşul abia născut în braţele unei cliente, după care a fugit a fost filmat de camerele de supraveghere.

O fată de 14 ani şi-a lăsat bebeluşul nou-născut în braţele unei femei într-un restaurant din SUA şi a fugit
Sursa foto: Mirror.co.uk
de Claudia Popovici    |    22 Mai 2021   •   13:23

Imaginile o surprind pe tânăra care a intrat agitată în restaurant. La un moment dat ea se apropie de o femeie care lua masa alături de un prieten.

Tânăra i-a spus apoi unui angajat al unității de servire că a găsit bebelușul, dar fără alte explicații l-a lăsat în grija lor şi a fugit.

Potrivit acestora, bebelușul nu respira şi avea cordonul ombilical atașat atunci când mama ei l-a lăsat în brațele femeii, care din fericire a reuşit să stabilizeze bebelușul până la venirea echipajelor de salvare.

„După ce i-a fost pusă masca de oxigen am auzit cel mai frumos plânset şi bebeluşul a început să se mişte. A deschis ușor ochii și apoi i-a închis, dar cel mai dulce lucru a fost atunci când i s-a făcut foame și a încercat să sugă masca de oxigen.

Atunci am știut că este bine. Sunt atât de fericită că am fost acolo să ajut pentru că era disperată și nu știa ce să facă, era atât de tânără”." a povestit ea, potrivit Mirror.co.uk

Bebelușul a fost transportat la Centrul Medical Jersey City cu o ambulanță pentru a primi îngrijiri medicale. La scurt timp, mama copilului a fost identificată de poliţişti şi condusă la spital pentru a fi alături de copil.

Proprietarii restaurantului s-au declarat ușurați de faptul că tânăra, chiar dacă era sub un stres imens, a cerut ajutorul şi nu a recurs la un gest extrem care ar fi putut degenera într-o tragedie.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close