Antena 3 CNN Externe O fată de 15 ani a murit brusc, în timp ce se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă, în Brazilia

O fată de 15 ani a murit brusc, în timp ce se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă, în Brazilia

O fată în vârstă de 15 ani a murit brusc, în timp ce se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă, în Brazilia.

O fată de 15 ani a murit brusc, în timp ce se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă, în Brazilia
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   15:57

Fata de 15 ani, din Sao Paolo, a murit în timp ce făcea amor într-o maşină, cu un bărbat de 26 de ani. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când cei doi tineri s-au întâlnit, apoi au mers cu maşina într-o zonă mai retrasă.

La un moment dat, fata a leşinat, iar tânărul cu care era a dus-o cu maşina la un centru medical din Cubatao, Sao Paulo.

Tânărul a povestit poliţiştilor că fata se afla cu el în maşină, şi aveau relaţii intime, atunci când a început să se simtă rău şi apoi şi-a pierdut cunoştinţa.

Potrivit DailyMail, vârsta la care minorii pot consimţi relaţiile intime este de 14 ani, astfel că tânărul cu care fata era în momentul în care a murit nu a fost acuzat de vreo infracţiune.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicii au încercat zeci de minute să o resusciteze pe fată, însă toate eforturile au fost în zadar. Ea a fost declarată decedată, iar trupul ei a fost transportat la morgă, acolo unde medicii legişti au efectuat necropsia.

În urma expertizei, legiştii au descoperit cauza exactă a morţii, respectiv un infarct.

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close