Antena 3 CNN Externe O fată de clasa a șasea a împuşcat trei oameni într-o școală din SUA până să fie pusă la pământ de o profesoară

O fată de clasa a șasea a împuşcat trei oameni într-o școală din SUA până să fie pusă la pământ de o profesoară

O elevă care se află în clasa a șasea într-un colegiu din vestul Statelor Unite a deschis focul în incinta insituției, joi, 6 mai.

O fată de clasa a șasea a împuşcat trei oameni într-o școală din SUA până să fie pusă la pământ de o profesoară
Sursa foto: Youtube/AtoZ media
de Adelina Miron    |    07 Mai 2021   •   12:23

Tânăra, al cărei nume nu a fost făcut public, studiază la Rigby Middle School, o instituție de învățământ din statul Idaho. 

Ieri, în timp ce se afla la școală „a scos un pistol din ghiozdan și a tras de mai multe ori în interiorul și în afara școlii”, povestește șeriful Steve Anderson.

„O profesoară a dezarmat-o pe elevă și a reținut-o până când oamenii legii au luat-o în arest", a adăugat Anderson la o conferință de presă.

Tânăra a rănit doi studenți și un membru al personalului instituției în timpul atacului, dar viața lor nu este pusă în pericol, a mai menționat șeriful. 

FBI-ul și autoritățile locale investighează acum incidentul, iar tânăra a fost reținută de poliție. 

Atacurile armate în masă au fost foarte prezente în SUA în ultimele săptămâni, inclusiv la o instalație FedEx din Indianapolis, o clădire de birouri în California, un magazin alimentar în Colorado și la mai multe spa-uri din Atlanta.

Președintele Joe Biden a descris atacurile armate din SUA drept o „epidemie” și „rușine internațională”, potrivit NDTV.

Anul trecut, în Statele Unite peste 43.000 de persoane au decedat în urma atacurilor armate, printre care se numără și acte de sinucidere, potrivit Gun Violence Archive.

×
Subiecte în articol: atac armat şcoală fata
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close