Se pregăteau să o lase să moară, când ceva uluitor s-a întâmplat. Medicii se uitau uimiți la ea, iar părinții îndurerați au izbucnit în lacrimi

30 Sep 2016   •   10:47
Se pregăteau să o lase să moară, când ceva uluitor s-a întâmplat. Medicii se uitau uimiți la ea, iar părinții îndurerați au izbucnit în lacrimi Foto: freeimages.com

Sam Hemming poate fi considerată, pe bună dreptate, cea mai norocoasă fată din lume. Cu numai câteva minunte înainte ca medicii să închidă aparatele care o țineau în viață, unul dintre doctori a observat că aceasta își mișca ușor unul dintre degetele de la picioare, scrie mirror.co.uk.

Fata a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui accident rutier. Medicii au informat familia tinerei că nu mai pot face nimic pentru ea. Sam intrase în coma indusă și doctorii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

Părinții fetei luaseră deja decizia de a opri aparatele care o țineau în viață. „A revenit pur și simplu la viață. A fost uimitor. Dacă nu își mișca degetele de la picioare, nu mai era în viață acum”, povestește mama fetei.

Uimiți, medicii au realizat de urgență o traheostomie, astfel încât tânăra să poată respira fără ajutorul aparatelor. Opt săptămâni mai târziu, Sam era acasă alături de familia ei.

 

Parteneri
x close