Antena 3 CNN Externe FBI a DECLASIFICAT documentele care CONFIRMĂ FUGA lui Hitler din Germania (FOTO+VIDEO)

FBI a DECLASIFICAT documentele care CONFIRMĂ FUGA lui Hitler din Germania (FOTO+VIDEO)

FBI a DECLASIFICAT documentele care CONFIRMĂ FUGA lui Hitler din Germania (FOTO+VIDEO)
17 Feb 2015   •   13:19
Documente care poartă antetul Biroului Federal de Investigaţii (FBI), recent declasificate, dovedesc că administraţia americană ştia că Adolf Hitler supravieţuise celui de-al Doilea Război Mondial şi a trăit bine merci, la poalele Munţilor Anzi, mult după terminarea celui mai mare conflict armat din istoria omenirii.

Potrivit statisticilor oficiale, Hitler s-ar fi sinucis în buncărul său din Berlin, la data de 30 aprilie 1945. Trupul lui neînsufleţit a fost ulterior descoperit şi identificat de trupele sovietice, înainte ca acesta să fie dus pe furiş la Moscova, pentru expertize medico-legale amănunţite.

Este oare posibil ca ruşii să fi minţit în tot acest timp, rescriind altfel istoria?
Dar să nu omitem un aspect important, admis de cei mai de seamă experţi şi analişti:
"Istoria este făcută de învingători!"

Nimeni nu credea această ipoteză fantezistă până când au fost eliberate documentele FBI. Conform acestora, se pare că cel mai antipatic om a scăpat din Germania şi a dus un trai liniştit într-o localitate rurală din Argentina.

Comunitatea de informaţii ŞTIA acest secret

Recentele documente declasificate încep să releve faptul că nu doar sinuciderea lui Hitler şi a Evei Braun au fost falsificate, ci şi faptul că respectivul cuplu ar fi fost ajutat de însuşi directorul Biroului de Servicii Strategice american (OSS), Allen Dulles.

Într-unul din documentele FBI, este exprimat faptul că spionii americani ar fi fost puşi la curent cu parcursul unui submarin misterios, care ar fi debarcat în Argentina ofiţeri nazişti de rang înalt.
Ceea ce este şi mai surprinzător, FBI ştia de la bun început locul şi destinaţia ulterioară a acestora.

Cine este Informatorul?

Într-o scrisoare datată august 1945 şi trimisă din Los Angeles Biroului, un informator neidentificat spune că este de acord să "toarne" în schimbul obţinerii azilului politic. Ceea ce spunea el agenţilor FBI era năucitor!

Nu numai că acest anonim ştia că Hitler este în Argentina, el a şi fost printre cele patru persoane care au făcut parte din comitetul de primire a submarinului german şi a pasagerilor speciali de la bord.
Din relatările acestuia, ar fi fost vorba de două submarine germane care au acostat pe malurile argentiniene, iar Hitler şi Eva Braun erau la bordul celui de-al doilea sosit.

Guvernul argentinian de atunci l-a primit cu braţele deschise pe liderul nazist şi l-a ascuns cu cu subtilitate.
Informatorul a oferit detalii despre operaţiunea de transport spre satul de la poalele Munţilor Anzi şi a furnizat date noi privind aspectul fizic al fostului dictator german.

Din motive evidente, identitatea informatorului nu a fost niciodată înscrisă în vreun act oficial al FBI şi se pare că toate datele precizate de acesta erau destul de credibile.

FBI a încercat să ascundă domiciliul lui Adolf Hitler şi locaţia exactă

Chiar şi cu descrierea fizică completă a lui Hitler şi direcţiile precise ale ascunzătorii acestuia, FBI şi CIA au decis să nu urmeze aceste indicii.
Agenţii americani nu au vrut să investigheze aceste informaţii, care fuseseră deja confirmate de mai mulţi martori oculari.
Unul dintre submarinele U-530 a ancorat în Argentina cu puţin timp înainte de capitularea oficială a Germaniei.

CLICK AICI pentru a vedea documentele declasificate

Mai multe dovezi ies la iveală

Pe lângă documentele FBI, care detaliază depoziţia unui martor referitoare la ascunzătoarea lui Hitler din Argentina, au apărut noi informaţii care susţin că Hitler nu a murit în buncărul său din Berlin.

În 1945, ataşatul militar al Marinei americane de la Buenos Aires, a informat Washingtonul că există o mare probabilitate ca Hitler şi Eva Braun să fi sosit recent în Argentina.
Acest mesaj coincide cu prezenţa submarinului U-530 pe coasta argentiniană. Alte detalii vin din regiunea Anzilor, acolo unde se construia de zor o vilă în stil bavarez.

Dovezi ulterioare au fost date de arhitectul Alejandro Bustillo, cel care a scris despre proiectul său şi construcţia noii case a lui Hitler, lucrări finanţate de către "emigranţi germani extrem de bogaţi".
 

Dovada cea mai clară că Hitler a reuşit să fugă

Probabil cea mai puternică dovadă, care susţine că Hitler a supravieţuit după prăbuşirea Germaniei naziste, se află ascunsă în Rusia. Cu ocuparea sovietică a Germaniei, rămăşiţele umane ale lui Hitler ar fi fost repede colectate şi trimise imediat la Moscova, unde au fost ascunse pentru a nu mai fi văzute niciodată, de nimeni.

Asta până în 2009, când unui arheolog din Connecticut, Nicholas Bellatoni, i s-a permis să colecteze mostre ADN din fragmentele umane găsite atunci.

Ce a descoperit el atunci a stârnit reacţii în cercul restrâns al spionajului, dar şi în comunitatea erudiţilor în istorie.
Nu numai că ADN-ul nu se potriveşte cu orice alte date ale lui materialului genetic, care se presupune că ar fi apraţinut lui Hitler, dar nici măcar nu se potriveşte cu ADN-ul familiei Evei Braun.
Întrebarea firească se rostogoleşte ca un bulgăre de zăpadă:
Ce au găsit sovieticii în buncăr şi unde este Hitler?

Chiar şi generalul, ulterior preşedinte al Statelor Unite, Dwight D. Eisenhower, a formulat de pe front o scrisoare Washingtonului.
Starea de confuzie existentă privind dispariţia totală a lui Hitler era exprimată şi de către liderul sovieticilor, IV Stalin.

La sfârşitul anului 1945, ziarul Stars and Stripes publica un interviu cu Eisenhower, în care acesta sugera că există o posibilitate plauzibilă prin care Hitler ar putea trăi netulburat de nimeni în Argentina.

Oare este posibilă această ipoteză?

Cu toate noile informaţii aduse la lumină, este foarte posibil ca Hitler să fi scăpat din Germania. Ba mai mult, el ar fi beneficiat de ajutorul şi conlucrarea unor servicii de spionaj internaţionale.

Documentele FBI scot în evidenţă faptul că americanii ştiau de prezenţa lui Hitler în America de Sud şi au ajutat la muşamalizarea acestei realităţi.

Nu ar prima oară când OSS ar fi ajutat un ofiţer nazist să scape de sub urmărire şi de pedeapsă. Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă povestea lui Adolf Eichmann, care a fost în cele din urmă "deconspirat" în Argentina, la jumătatea anilor `60.

×
Subiecte în articol: Adolf Hitler Argentina SUA FBI washington
Parteneri
Cine sunt cei peste un milion de români care nu vor primi pensiile majorate
x close