Antena 3 CNN Externe FBI caută victimele unui pedofil în serie

FBI caută victimele unui pedofil în serie

FBI caută victimele unui pedofil în serie
03 Iul 2014   •   14:12

Agenţii FBI încearcă să identifice potenţialele victime ale unui comis-voiajor, acuzat de pedofilie. Autorităţile americane, citate de AP, susţin că acesta s-a filmat în timp ce viola fetiţe minore.

Matthew Coniglio (foto), în vârstă de 46 de ani, a fost arestat la data de 10 aprilie, fiind acuzat de pornografie infantilă. La percheziţia casei lui din Georgia, poliţiştii au descoperit peste 50.000 de materiele video şi foto stocate în laptopuri şi alte hard-disk-uri externe.

Coniglio, care a locuit în mai multe locuri din Georgia, Carolina de Sud şi Carolina de Nord, s-a spânzurat în celula în care aştepta începerea procesului său, la câteva zile după arestare.

Pe lângă alte dovezi clare, care îl incriminează pe Coniglio, anchetatorii au găsit înregistrări care îl arată pe acuzat cum îşi abuza victimele. Acestea, cel mai probabil erau drogate şi sedate.

Deocamdată, este foarte greu de determinat numărul fetiţelor abuzate, iar identificarea lor este dificilă, deoarece majoritatea aveau feţele ascunse.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close