Antena 3 CNN Externe FBI închide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie

FBI închide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie

FBI închide unul dintre cele mai celebre cazuri din istorie
14 Iul 2016   •   09:36

Dupa 45 de ani de investigatiiFBI a decis sa renunte la un caz nerezolvat. Este vorba de povestea lui DB Cooper, un barbat, care, in 1971, a preluat controlul unei aeronave a companiei aeriene Northwest Orient, ce facea legatura intre orasele Oregon si Seattle, scrie bzi.ro.

La aterizarea in Seattle, el le-a cerut autoritatilor sa ii trimita mai multe parasute si o servieta cu 200.000 de dolari. Cu acea ocazie, piratul aerului i-a eliberat pe cei 36 de pasageri de la bordul avionului. Avionul a decolat din nou, zburand in directia Mexicului. Insa DB Cooper a sarit cu o parasuta pe durata acelui zbor, in timpul noptii, prin partea din spate a aeronavei.

Noua ani mai tarziu, un adolescent a gasit sub un banc de nisip de pe malul raului Columbia, in nord-vestul Statelor Unite pachete cu bancnote zdrentuite de 20 de dolari, provenind din rascumpararea de 200.000 de dolari. Politia americana spune ca explorat toate pistele credibile si considera ca a venit timpul sa renunte le incercarea de a rezolva acest caz misterios.

×
Subiecte în articol: FBI
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close