Antena 3 CNN Externe Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea felinelor din Rusia la expoziţiile internaţionale

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea felinelor din Rusia la expoziţiile internaţionale

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea pisicilor de rasă pură din Rusia la expoziţiile internaţionale, în urma războiului izbucnit în Ucraina. 

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea felinelor din Rusia la expoziţiile internaţionale
Sursa foto: Unsplash.com | elena Senicic
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2022   •   11:06

Federaţia Internaţională de Pisici a suspendat participarea pisicilor din Rusia la expoziţiile internaţionale, după izbucnirea războiului în Ucraina. 

Federația Internațională a Pisicilor a decis să interzică exportul și înregistrarea pisicilor din rasa rusă în registrul de evidenţă a acesteia. Decizia a fost deja implementată, iar interdicția asupra pisicilor va rămâne în vigoare până la data de 31 mai, cu posibilitatea de a fi revizuită ulterior, potrivit Pravda.com

Consiliul executiv al federaţiei a declarat că atacul Rusiei asupra Ucrainei este unul absolut șocant.

"Am făcut acest demers, ca începând cu 1 martie, nicio pisică de rasă rusă să nu mai fie importată. Mai mult decât atât, nicio pisică de pe teritoriul Rusiei nu va mai fi înregistrată acum în registrul de evidenţă al federației", a declarat unul dintre consilierii executivi.

×
Subiecte în articol: pisici razboi Rusia Ucraina
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close